Wednesday, 7 September 2016

Pehmolelu mukaan ja menoks!

a girl dressed in a pink innocent world lolita dress holding a vintage bag.
Headdress: Innocent World
Blouse: Thrifted
Dress: Innocent World
Bag: Vintage
Bunny: Thrifted
Shoes: Asos

a girl dressed in a pink innocent world lolita dress holding a vintage bag.

Tänään heräsin naapurin soittamaan gregoriaaniseen kirkkolauluun. Asun ihan ylimmässä kerroksessa ja naapuri alimmassa. Laulu kantautuu. Tunnen itseni siunatuksi.

Today I woke up because of a neighbour playing gregorian chant. I live in the highest flat and the neighbour in the lowest. The singing travels a long way. I feel blessed.

a girl dressed in a pink innocent world lolita dress throwing a bunny plushie

Muistin uneni ja kirjoitin sen ylös.

I remembered my dream and wrote it down.

a girl dressed in a pink innocent world lolita dress holding a bunny plushie

Hampaani ei miellytä amerikkalaista kauneusstandardia, mutta tykkään kun ne on ahtaat ja vinossa. Ei oo toisia samanlaisia.

My teeth don't satisfy the American beauty standard but I like them for being cramped and crooked. There is no teeth like it.

a girl dressed in a pink innocent world lolita dress walking away from camera
Matti sanoi että näytän tässä vanhukselta.
Mä oon ollut kyllä ihan muuta kuin kesätunnelmissa, (siis syystunnelmissa) mutta oli niin kuuma päivä että halusin jotain vilpoista päälle. Ostin tämän mekon viime keväällä mutta en ollut vielä postannut siitä kuvaa. Se ei pääse oikeuksiinsa valkoisen taustan edessä.

I haven't been in the summer mood but it was a hot day and I didn't want to be fried. I bought this dress last spring but I hadn't posted a picture of it. It doesn't work so well against a white background.

a brown haired girl with innocent world dress and headpiece


Oon ollut aika paljon onnellisempi, varmaan johtuu lääkkeistä ja siitä että mulla on koko ajan tekemistä. Kirjoitin eilen runojakin, ihan vahingossa.
Vaikeat asiat saa silti kädet tärisemään ja kainalot kosteaksi.

Toisaalta haluan takaisin töihin ja toisaalta haluan vaan tehdä omia projekteja omassa kuplassani. Kotona on mukavaa, aurinko paistaa sängylle, ja siinä on lämmin maata. Senkin alla lepäävän kaniinin pää painuu vinoon väsymyksestä.
Kuuntelen Pariisin Kevättä ja mieleeni muistuu 2012 kesä ja vanha kämppikseni Lahdesta, sillä hän oli todella mukava ja energinen.

Kiitos kun kävit ♥♫

I've been much happier lately, probably because of the anti-depressants and having always something to do. I even wrote poems yesterday, by accident.
Difficult things still make my hands shake, and armpits wet.

I want to go back to work but on the other hand I also want to stay home and do my projects. It is so nice to be home, the sun shines on my bed, it's warm to lay there. A rabbit under the drawer is falling asleep.
I'm listening to Pariisin Kevät and suddenly I recall summer 2012 and my old flatmate from Lahti, because she was very nice and energetic.

Thanks for visiting ♥


4 comments: