Monday, 4 July 2016

Vihreä kesä

Rose corsage: Victorian Maiden
Underdress: Victorian Maiden
Overdress: Victorian Maiden
Bag: Innocent World
Shoes: thrifted H&M
Pidän kaikesta kämähtäneestä, kuluneesta, haalistuneesta. 
Unenomaisesta, nostalgisesta ja sentimentaalisesta. 
Romanttisesta, haaveilevasta ja viattomasta. 

Saan sellaisista ajatuksista paljon inspiraatiota!
Hiljattain vaaleanharmaa on löytänyt tiensä sydämeeni. Kuvassa oleva seinä on hyvänvärinen sellainen.


Kesäloma alkoi viikko sitten, ja sitä riittääkin, sillä vasta elokuun 8. kutsuu työt taasen! 
On aivan ihaninta ettei ole minnekään velvoitetta mennä, eikä tarvi olla missään ajoissa, voi unohtaa kellon täysin ja tehdä aina kaikkea mitä haluaakin tehdä! Paitsi silloinkun pitää nukkua, se on tylsintä lomassa.


Lyhensin hieman tukkaa, mutta en oikeen saa sitä sellaiseksi kun haluaisin. Sitä olisi pitänyt kai vielä vähän lyhentää mutta haluan luovuttaa ja odottaa että kasvavat pitkäksi taas. Pitkillä hiuksilla on kasvoja ohentava vaikutus, kun tuntuu että oon lihonnut! Ainakin kasvoista ja mahasta. Muualla en huomaa mitään paksuuntumisen merkkejä. Ja alakuva ei paljasta mitään, kiitos tarkkaan harkitun kuvauskulman! Mutta oonhan syönyt aika paljon sipsejä, avokadoja ja pähkinöitä. Jos omaa pienen pään ja pyöreät kasvot ja pienen leuan, kuten minä, niin vähäinen lihominen näkyy heti. Niille joilla on iso pää ja pitkulaiset kasvot niin niille lihavuus sopii, mun mielestä.


Kävinpä sen takia eilen juoksemassa. Äidin ostamissa hienoissa ja hyvin tiukoissa o_ô urheilupöksyissä ei ole taskua... En tiedä mihin laittaa kännykän ja avaimet. Hengästyin enemmän kuin luulin että olisin; Sitä ehkä selittää meneillään oleva kröhä ja tänään alkanut nuha. 

Headbow: Thrifted
Blouse: Zara
Dress: Innocent World Classical cat jsk
Shoes: Zara
Turun keskustasta voi löytää piilossa olevia luonnonhelmiä!


Following the white rabbit!


Täällä näkyy puistoissa paljon pupuja, en tiedä mikä siinä on mutta niistä tulee vaan niin ;__; <3-olo


Oltiin nimipäiväpiknikillä ja vieressä oli apiloita; Muistan kun mummin luona etsittiin neliapiloita pitkänkin aikaa pihakeinun läheisyydessä. Tällä kertaa ei mennyt kuin hetki! Toivottavasti tehoaa.


Ostin Zarasta uudet kengät. On vähän harmittanut kun mulla on paljon kenkiä joilla en voi kävellä hetkeä kauempaa ja paljon aika huonossa kunnossa olevia kenkiä, joilla taas kävelen pitkiä matkoja.
Katselen juuri netistä kivoja lattakenkiä jotka voisi sopia lolitaan.


Ikkunasta voi seurata luonnon toimintaa! Linnut on ihania hönkkeleitä.


ps. Ostin WEGOsta ison kasan alessa olevia hiuskoristeita, postaan varmaan niistä jonkun ajan kuluttua!


6 comments:

 1. Ihania kuvia. Ensimmäinen asu on niin harmooninen ja harmaata seinää vasten tulee sellainen vanhojen vähän jo haalistuneiden valokuvien fiilis. Todella tunnelmallisia.

  Nuo "pupun seuraamis" kuvat ovat kuin satukirjasta. Asu on tosi kaunis kokonaisuus. Ja nuo ostamasi kengät ovat suloiset, mut samaanaikaan tosi tyylikkäät.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon<3! Mulle tulee tuosta seinästä mieleen vanhat majakat! Ja ehkä linnatkin? En osaa yhtään sen paremmin kuvitella mutta tuosta seinästä tulee mulle kovasti fiiliksiä! :-D

   Delete
 2. Beautiful photos! *.*
  I love the ones where you're running after the white rabbit! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much!
   I like the photos too, the place looks like it's somewhere far away when in fact there is a road nearby. I love the idea of following a white rabbit but at the same time I don't want to scare any rabbits, because they are put under stress in that way :'D

   Delete
 3. Ihana sinä, toi eka mekko on ihan rakkautta!😍

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on tosi käyttökelpoinen mekko! Oon hyvin tyytyväinen siihen *_* Kiitos Saga!

   Delete