Sunday, 17 January 2016

TalvimaisemiaCoat: Mary Magdalene, Eleanor Coat
Bag: Innocent World
Shoes: H&M

Ollaan mietitty Matin kanssa jotain kivaa lumista photoshoottia ja oli sen verran spontaani olo että lähettiin äkkii vielä viimeset auringonsäteet hakemaan :) Coordi ei ole kauhean mielenkiintoinen mutta pidän hirmusti Mary Magdalenen takkien luukista!! Se on  varmaan kaikkein sellaisin dreamyin takki-look mitä osaan kuvitella!

We had been thinking to have some kind of snowy photoshoot with Matti! And there was still some sunlight to catch so we headed out to a nearby park. The coord is not interesting but I love the looks of ANY Mary Magdalene coat. It is like the ultimate desirable coat-look in my mind!Kiivettiin läheisen pienen mäen päälle ja siellä oli maisematuoli! Tykkään löytää huonekaluja keskellä luontoa ^^! (Sillatti hyvällä tavalla) Siitä tulee olo. Sellainen että yhtäkkiä luonnosta löytyy sellainen "olohuone"-kohta. Asunnot on kuitenkin kliinit ja kaukana luonnon välittömyydestä.

We climbed up a tiny hill and woah! There was a chair. I like furniture in the middle of nature... in an artsy feel, it creates this "nature is my living space"-feeling!


Ootteko ikinä löytäneet jotain huonekalua oudosta paikkaa?

Have you ever found a piece of furniture in an odd place?Mulla ei oo oikeen mitään sopivaa päähinettä lolitaan joten simppelisti mennään. Yritin tehdä tukalle jotain mut aina mieluummin pidän sen auki vapaana! 

I have no proper headwear for loliable winter coords so with plain I go!
I tried to do something to my hair but I just prefer them open.Harjaa hain :--3

Grabbing my comb :--3 Hampulit!

Teeth! :DTykkään valkoisesta vaikka en talvesta pidäkään! Kiitos käynnistä :--3

I like white even tho I don't enjoy winter! Thank you for seeing ^_^


4 comments:

 1. Me löydettiin tänä kesänä tuoli Dömmaskäriltä. Sen jalat oli leikattu viistosti niin että se seisoi tukevasti paikalla jolle se oli jätetty. Se oli myös maalattu linjatauluksi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oho! Vau onpa kiva kun se on niiin aution saaren tuntuinen että joku sinne tuolin jaksaa viedä :3

   Delete
 2. Replies
  1. Kiitos että jaksat niin usein kommentoida! <3

   Delete