Sunday, 24 January 2016

2nd hand haul: lots of ivory!Moi! Halusin jakaa kaikkea mikä on kertynyt talteen muutaman  viime kuukauden aikana :) Kaikki on käytettyä, tykkään käydä paljon kirppareita läpi!

Hello! In this post I would like to share things I've purchased recently (well, 1-2 months!) ^^
All of them are 2nd hand.Sormus ja .. pinssi? :D Liikaa bokeh koska en handlaa tota kameraa nii hyvin.

a ring and a pin~ Too much bokeh as I'm not too good at using the camera yet..


Eipä oo ikinä tullu mietittyä että ostais lolitasukkia jostain syystä. Sukkikset on ollu tosi tärkeet mut nytkun on kiinnostunut oldschoolista niin alko tehdä mieli :O Molemmat Baby, the Stars Shine Bright.

I never had lolita socks before, so there we go! Both Baby, the Stars Shine Bright.


Mulla oli yksi hyvä pipo talvea varten ja se ei ole yhtään söpö niin halusin korjata tilanteen! Joten kävin UFFissa ja Kontissa

I had one good beanie for winter and I don't like it too much so this weekend I went to 2nd hand shops to fix the situation. :D
Vaaleanpunainen laukku Innocent Worldilta. Ei siihenkään mahdu ku lompakko, kännykkä ja käsineet :D Nyt tarvii vaan vaaleanpunaiset kengät että sais hyvää coordia aikaseks.

a Pink bag from Innocent World :--3 Needed a pink bag.. now I need pink shoes!
Tällanen tänään UFFilta. Mulla ei oo reppua ollenkaan ja tää sopii niin hyvin mun väreihin että lähti mukaan. Tuo puinen delfiini on aika söpö mutta mieluummin vaihdan sen johonkin rusettiin :D Näytti muuten ihan jonkun omatekeleeltä :) siis reppu.

I got this today.. I had no backpack at all and this fit my colours so well! That wooden dolphin is kinda cute but I think I will replace it with ribbon or some sort. It looks like someone had made it back in the day.
Kiharrin!!!!! Mulla oli tuonkaltainen mutta jätin kerran sen niin että Luppe söi johtoa. Ei siis ollut sähköön kytkettynä. Tämä on vaan 19mm joka sopii enemmänki lyhyempiin hiuksiin... joten taidan hankkia mieluummin lähemmäs 30mm paksuutta.

Curler!! I had a similiar one but Luppe was able to chew the cable when I left it on the floor. This is only 19mm in width so it suits shorther hair better.. (my mistake) So I think I'll consider close to 30mm in width next time! Mummo-kengät!!!! Olin rohkea ja kokeilin kenkiä UFFissa tänään. Joskus ei vaan uskalla sovittaa kenkiä kaupassa :D Tämä istui yllättävän hyvin.. korkoa ei ole ollenkaan joten näissä jalkojeni hessu hopomaisuus korostuu :D

Grandma shoes!!! I was brave and tried these on today. Sometimes I just don't have guts to try shoes in stores. I don't know why. It's like "What socks did I put on? Do they look clean enough?!" These fit me surprisingly well.. the heel is nearly non-existent so wearing these shoes the Goofy features of my feet are assured


Mietin jos tuohon sais vaikka jotain vankkaa pitsiä tai rusettia kiinni. :)

I was thinking if some sturdy lace or bows would improve the look. :)
Sitten tilasin Fairy Angelista vähän blousea, mekkoa ja hametta. :) Tämä on Retro Girlilta hopea polveen ulottuva hame! Ihan vähän scifin oloinen on tuon värin takia mutta aika kiva. Fairy Angelista saa aika halvalla kanssa. Itse käytän shopping servicenä Treasure Japania. Super helppo käyttää, luotettava ja hyvin vielä pakkaavatkin tavarat!

Then I ordered from Fairy Angel. This silver skirt is from Retro Girl. It has a bit of a scifi-feel to it! Fairy Angel offers clothing for cheap price, at least so I've taken notice. I use Treasure Japan as my shopping service. They are easy to use, trustworthy and they pack stuff properly!


Babyn oldschool blouseja kaksi! Vaaleanpunainen ja valkoinen. Otin sellaset että on tarpeeks hihanpituutta kun tällaset viikinkikädet on! Tämä vaaleanpunainen on mukavampi hihoiltaan kun valkoisessa on laitettu tiukkaa kuminauhaa rannerypytyksiin. Tässä vaaleanpunaisessa ei oo ja sen saa säätää manuaalisesti ihan nii tiukalle ku tykkää. :) (Voishan sen kuminauhan purkaa mutta vasta sittenkun tiedän että tää blouse on tarpeeks rakas ja tarpeellinen :D)

Two oldschool blouses from Btssb! Pink and white. I made sure I get ones with very long sleeves, because of long western viking arms. Or monkey arms. This pink has nicer sleeves because in the white one there is tight elastic band in the wrist...smocking? So it's uncomfortable when I try to reach with my arms. In the pink one there is just ribbon so you can tie it as loose as you want :--3 (I know I could cut the elastic band but I won't unless I know this blouse earns my trust and love :D)


Tuo öljylamppu sopii näihin kuviin!

That oil lamp looks nice in these pictures!


Ihan vähän tykkään... no okei aika paljonkin..! ..tykkään Cult party kei:stä ja sitä olis hauska lähteä toteuttamaan! Tämä myös Fairy Angelista, ei tietoa brandista. En tunne kyseistä tyyliä läpikotaisin mutta hauska aloittaa tutkimaan niinkuin lolitaakin tutki päivät pitkät joskus.... ja tutkin vieläkin :D

I like a little.... well, honestly; quite a lot! ...of Cult party kei fashion and it would be interesting to have a go at. This is also from Fairy Angel, brand is unknown. I don't know the said fashion too well but it would be nice to do research on it like I did with lolita fashion back in the day...and well I still do.. all day long!
Ihana Babyn bolero joka sopii tosi hyvin ja hihat tarpeeks pitkät.
Mulla on kaksi Innocent Worldin Millefeuille-boleroa, jonka mallin kaikki tuntee mutta jostain syystä ne jää käyttämättä. Ei jotenki näytä hyvältä mun päällä (en tiedä johtuuko olemattomista rinnoista) ja se ranskalainen pitsi (french lace?) ei iske. Ja olin sitten aiemmin hankkinut myös Babyn sellaisen neuletakin mutta ai perhana ku istuu vielä huonommin. Haluisin myydä sen mutta en usko että se sopii kenenkään päälle. Joskus harmittaa että mulla on vaikea myydä vaatteita/juttuja joista tuntuu että ne ei toimis kenenkään päällä. Tunnetteko te joskus samoin? Mut oon tähän mennessä kyllä aina maininnut myydessäni miksi joku vaate ei toimi mielestäni. Siitä tulee parempi olo kun että vaan myy ja laittaa ainoastaan mitat ja Lolibraryn linkit. Tää voi olla joku erityisherkkyys-piirre.

Lovely Btssb bolero with long sleeves!!
I have two Innocent World Millefeuille boleros (which every classic lolita knows or owns) but for some reason I don't use them. They just don't look good on me. Perhaps the non-existent chest? And the french lace in it doesn't do it. I had previously purchased Baby's cardigan but damn it fits me even worse. I would like to sell it but I don't think it would fit anyone! Sometimes I'm bothered by my inability to sell clothes I don't believe will fit or suit anyone. Do you ever feel the same? So far I have always mentioned what I think about the item in question. It leaves me a peace of mind than just  selling and mentioning nothing but measurements and Lolibrary-link. Probably just some hsp trait.Ei tarkentanut niin hyvin :'D

Not so well focused again :'DLaadukkaat kännykkäkameratallenteet! Löysin uudestaan tuon goottichokerin ja nyt oon ihan että :--3 Vasemmassa kuvassa on osa niistä vaatteista jotka tohon ylös listasin ^^
Kiitos kun luitte! Oon tykännyt kirjottaa nyt myös suomeksikin koska sen kautta ilmaisen itseäni parhaiten!

Quality phone camera! I rediscovered the gothic choker and now I'm excited :--3
Thank you for reading!


3 comments:

 1. Oo kaikkee ihanaa ja söpöö ja niin hempeetä! ^_^
  Ihana sulla on sellainen oma värimaailma ja vähän kaikki sopii yhteen.
  Nuo mummokengät on tosi muikeet, niihin saisi kyllä tosi näpsäkästi jotain korisetta kiinni, kun on tuo remmi siinä.

  En osaa itse oikein käyttää lättäkenkiä, no muita ku lenkkareita ja semmosia, koska musta tuntuu aina sellaselta ankka-räpylältä. x)

  ~ Frillycakes ~

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha kiitos! Mä en osaa itse käyttää korkoja kun niillä on niin huono kävellä ja mun jalka ei sovi geneerisiin korkokenkiin, pieni kantapää, liian iso isovarvas ja liian korkee jalkaholvi. Eli paino ei jakaudu tasaisesti ja jos isovarpaalla on hyvä olla niin kantapäällä liikaa tilaa ja toisinpäin ;_; muuten kyllä. Joten räpylöillä meen! :D (harmittaa tämä asia paljon)

   Delete
 2. AAAA You got some amazing things<3 thanks for sharing:)

  follow for follow?:)

  xoxo
  www.theclosetelf.com

  ReplyDelete